Acasa Rochii de ocazie

Rochi si tinute de ocazie pentru nunta

Rochii de mireasa

Vezi toate ofertele de rochii de mireasa

Pantofi de mireasa

Vezi toate ofertele de pantofi mireasa

Rochii de ocazie

Vezi toate ofertele de Rochii de ocazie

Machiaj si frumusete

Vezi toate ofertele de machiaj si frumusete

Coafuri mireasa

Vezi toate ofertele de coafuri mireasa

Rochii de ocazie

Fiecare doamna vrea sa arate impecabil in fiecare zi, insa aceasta dorinta se acutizeaza atunci cand trebuie sa participe la o ceremonie sau la un eveniment special, o nunta, aniversare, etc. Aici incepe maratonul dupa tinute elegante ce vor atrage aprecierile semenilor. In cadrul unei nunti, nu doar mireasa trebuie sa se concentreze pe alegerea unei rochii cat mai speciale ci si domnisoarele de onoare, nasa, mamele mirilor, in fine, toata suflarea feminina ce va participa la nunta, ca doar vrem ca totul sa arate perfect!


 

Rochii pentru mirese

In primul rand, sa discutam putin despre ceea ce inseamna pentru mireasa o rochie de nunta. Ei bine, ea poate opta nu doar pentru purtarea unei singure rochii de mireasa ci poate alege ca pentru cununia civila sa poarte o rochie de ocazie total diferita de clasica rochie de nunta alba. Astfel adauga diversitate in tinuta ei si are ocazia sa etaleze mai multe din alegerile ei minunate in materie de tinute de ocazie.

Desigur ca in acest caz este obligatorie adaptarea tuturor accesoriilor ce fac parte din vestimentatia miresei. Rochia ‚altfel’ din ziua nuntii ei poate fi in total contrast cu rochia de mireasa, sau poate merge pe aceasi linie, eleganta, sclipitoare, speciala.

Alegerea tinutei de ocazie pentru nunta trebuie sa se ghideze si dupa specificul temperaturilor din perioada in care va avea loc nunta. In afara de aceste mici detalii, miresele au mana libera in alegerea rochiilor de ocazie ce le vor purta la nunta lor. O rochie diferita, moderna, colorata pentru cununia civila si o rochie alba de vis pentru restul ceremoniilor si al petrecerii ori de ce nu, inca o rochie de mireasa sau una de ocazie pentru a doua parte a zilei.


 

Rochii de ocazie pentru mamele mirilor

Mamele mirilor trebuie sa tina cont si de ceea ce ar fi potrivit pentru varsta si rolul lor din cadrul nuntii atunci cand isi aleg o rochie de ocazie pentru nunta. Tinutele elgante tip deux pieces, sofisticate, elegante sunt potrivite unor doamne cum sunt soacrele, insa acestea pot gasi si alte rochii de ocazie care sa le puna in valoare.


 

Rochii de ocazie pentru nase

Este parca instaurat un obicei ca nasa sa isi schimbe vestimentatia. Aceasta poate alege o rochie sau un costum pentru prima parte a nuntii iar pentru receptie poate opta pentru o rochie foarte eleganta, asa cum merita. Ceea ce trebuie sa aiba in vedere este ca pe langa mireasa, nasa este urmatoarea persoana de gen feminin ce va fi in atentia tuturor.


 

Domnisoarele de onoare

Desi se obisnuia ca miresa sa aleaga rochia domnisoarelor de onoare, acum cele mai multe mirese le lasa pe acestea sa aleaga ce model, lungime si culoare va avea rochia de seara ce o vor purta la nunta.

De asemenea, rochiile domnisoarelor de onoare se pot schimba pentru partea a doua a nuntii insa acestea chiar si atunci cand au libertate totala in alegerea rochiei de ocazie ce o vor purta, trebuie sa discute cu mireasa sa vada ce paleta coloristica va avea nunta ei si cam ce si-ar dori sa vada in jur. Sa nu uitam ca domnisoarele de onoare sunt foarte aproape de miri pe parcursul nuntii si ca vor fi in atentia tuturor, de aceea este important sa aleaga rochii de ocazie potrivite.


 

Rochii de ocazie pentru invitatele la nunta

In ceea ce priveste invitatele la o nunta, codul bunelor maniere specifica clar ca numai mireasa se va imbraca in alb azi, in ziua nuntii ei. Asadar culorile deschise gen alb si crem ar trebui evitate pe cat posibil. Tinutele doamnelor participante trebuie sa fie in ton cu evenimentul, de aceea alegerea rochiilor de ocazie este foarte importanta.


 

Timp si rabdare. De aceste lucruri ai nevoie cand iti cauti o rochie de ocazie. Tine cont de tipul evenimentului la care participi, de particularitati fizice si de varsta si alege o rochie de seara, o tinuta de ocazie ce iti va pune in evidenta calitatile si iti va ascunde defectele.

Indrazneste sa fi eleganta, sclipitoare. Indrazneste sa fi printesa sau diva.