Acasa Rochii de mireasa Model Printesa

Rochii de mireasa model Printesa

Rochii de mireasa

Vezi toate ofertele de rochii de mireasa

Pantofi de mireasa

Vezi toate ofertele de pantofi mireasa

Rochii de ocazie

Vezi toate ofertele de Rochii de ocazie

Machiaj si frumusete

Vezi toate ofertele de machiaj si frumusete

Coafuri mireasa

Vezi toate ofertele de coafuri mireasa

Rochii de mireasa stil printesa

Se apropie ziua nuntii tale si iti doresti sa fi o aparitie de neuitat, care sa taie rasuflarea tuturor celor din jur. Ei bine, daca nu ai aflat inca, noi iti dam indiciul perfect pentru a-ti atinge acest tel respectiv iti daruim aceste randuri in care am tratat subiectul rochiilor tip printesa si toate detaliile care iti sunt necesare in alegerea unei astfel de rochii.


In primul rand sa vedem ce inseamna de fapt rochia tip printesa. Aceasta este o rochie care in partea de sus, pana la solduri are un corset care iti ofera sustinere pentru sani si iti scoate in evidenta linia soldurilor. In partea de jos, este o rochie ampla insa nu vaporoasa, deoarece este realizata din mai multe straturi de material, pe o sustinere rigida.

Variantele in care gasesti acest tip de rochie, rochia stil printesa vin in modele cu maneci sau cu bretele ori fara niciuna dintre acestea.


Cui i se potriveste o rochie tip printesa?

Acest model de rochie se preteaza a fi purtat de catre domnisoarele cu toate tipurile de silueta deoarece spre exemplu, daca ai soldurile late, aceasta ti le va pune in evidenta si daca ai soldurile inguste, partea inferioara a rochiei, cea foarte ampla, va compensa acest lucru.

In orice caz, accentul este pus pe partea de sus a rochiei si a corpului, drept dovada ca acestea sunt mai atent lucrate si in general ele au acele detalii "wow" (in schimb partea de jos este ampla dar de cele mai multe ori simpla).


Alegerea unei rochii stil printesa nu poate fi usoara deoarece te vei vedea inconjurata de o multime de modele, cusaturi, broderii, aplicatii, volanase, materiale si asa mai departe insa daca iti vei acorda timpul necesar alegerii rochiei de mireasa, sigur iti vei gasi una care sa te faca sa te simti intr-adevar ca o printesa la propria nunta.