Acasa Petrecerea burlacitelor

Locatii si idei pentru petrecerea burlacitelor

Rochii de mireasa

Vezi toate ofertele de rochii de mireasa

Pantofi de mireasa

Vezi toate ofertele de pantofi mireasa

Rochii de ocazie

Vezi toate ofertele de Rochii de ocazie

Machiaj si frumusete

Vezi toate ofertele de machiaj si frumusete

Coafuri mireasa

Vezi toate ofertele de coafuri mireasa

Petrecerea burlacitelor

Inainte de marea zi, de ziua nuntii, traditia spune ca mirele merita o petrecerea a burlacilor.

Dar oare doar el merita? Ei bine, nu. Aceasta mica regula fost schimbata cu succes de ceva timp incoace cand doamne curajoase si-au dat seama ca daca intr-un cuplu suntem egali, atunci avem dreptul ca amandoi sa ne luam adio de la libertate, motiv pentru care s-a instaurat petrecerea burlacitelor.

Aceasta este seara in care viitoarea mireasa impreuna cu prietenele ei dragi vor petrece asa cum nu au mai facut-o niciodata, in cinstea inceperii unei noi etape din viata cuplului de viitori miri. In organizarea acestui party special trebuie sa tineti cont de cateva mici aspecte foarte importante.


 

Organizare

In primul rand, prezenta este exclusiv destinata femeilor. Colectivul de domnisoare de onoare are responsabilitatea de a organiza petrecerea burlacitelor iar in ceea ce priveste cheltuielile pe care aceasta le presupune, ele vor fi suportate in mod egal de catre toate invitatele cu exceptia miresei, invitata speciala a acestei seri.

De asemenea, este important ca cele ce se ocupa de organizarea petrecerii burlacitelor sa afle de la viitoarea mireasa care sunt asteptarile ei de la aceasta seara speciala, deoarece satisfactia ei si oferirea unor clipe de neuitat alaturi de persoanele dragi este scopul principal al acestei zile/seri deosebite.


 

Idei pentru petrecerea burlacitelor

In materie de idei pentru petrecerea burlacitelor cu siguranta vei gasi activitati pe placul vostru. Fie ca sunteti conservatoare si v-ati gandit sa petreceti o seara linistita intr-un restaurant renumit, non-conformiste - ideea voastra este sa faceti turul cluburilor din oras, sau poate va doriti o escapada in natura, un week-end la munte si asa mai departe, ideile pentru petrecerea burlacitelor abunda.

Puteti alege o plimbare cu limuzina prin oras ce va fi continuata de un party intr-un club indragit, sau o alta idee ar fi sa inchiriati o casa in apropierea orasului si sa petreceti acolo. De asemenea puteti alege ca locatie pentru petrecerea burlacitelor o cabana ori daca mirele este de acord si bugetul va permite, un week-end intr-o metropola renumita sau intr-o statiune de pe plaiurie noastre, poate fi un mod extraordinar de a petrece aceste ultime zile de libertate.

Pentru ca suntem doamne si ne plac saloanele de infrumusetare, cateva ore bune petrecute la spa pot fi lozul castigator in ceea ce priveste petrecerea burlacitelor. Asa cum am mai spus, ideile sunt numeroase si in organizarea petrecerii burlacitelor trebuie sa tineti cont de ceea ce credeti ca i-ar fi pe plac invitatei de onoare, mireasa.

Farsele sunt binevenite, insa nu si exagerarile. Inca un aspect foarte important tine de ziua in care va avea loc petrecerea burlacitelor. Nu este indicat ca aceasta sa fie in noaptea dinaintea nuntii ci cu cateva zile mai devreme pentru ca toata lumea sa aiba ocazia sa se refaca, doar nu ne dorim domnisoare de onoare si nasa obosita si in nici un caz o mireasa extenuata.


 

Sunt foarte importante preferintele viitoarei mirese si de ele trebuie sa tineti cont. Indiferent de cat de nastrusnica sau cumintica este ideea ta de petrecere a burlacitelor, asigura-te ca aceasta se potriveste audientei. Ofera-i miresei o noapte ce nu o va uita niciodata, o petrecere a burlacitelor nemaipomenita, demna de separarea de libertate.

In curand vei fi mireasa. Relaxeaza-te, disteaza-te asa cum meriti. Acest moment merita marcat cum se cuvine, ofera-ti ocazia de a obtine amintiri placute ce vor dura o viata, alaturi de doamnele si domnisoarele dragi tie.