Acasa Domnisoare de onoare

Rochii de ocazie si accesorii domnisoare de onoare

Rochii de mireasa

Vezi toate ofertele de rochii de mireasa

Pantofi de mireasa

Vezi toate ofertele de pantofi mireasa

Rochii de ocazie

Vezi toate ofertele de Rochii de ocazie

Machiaj si frumusete

Vezi toate ofertele de machiaj si frumusete

Coafuri mireasa

Vezi toate ofertele de coafuri mireasa

Domnisoare de onoare 

Domnisoarele de onoare sunt cele care pe tot parcursul nuntii vor fi aproape de mireasa. Ele ii voi ridica trena, ii vor tine lumanarile de cununie la slujba religioasa, vor complota la furatul miresei si desigur, vor fi responsabile cu mentinerea atmosferei de petrecere. Practic, ele sunt mici printese din alaiul reginei. Ramane ca mireasa sa decida cate domnisoare de onoare va avea la nunta, numarul lor putand varia de la una la un intreg grup, in functie de preferintele sarbatoritei.


 

Rochii domnisoare de onoare

Daca in trecut se obisnuia ca domnisoarele de onoare, oricate ar fi ele, sa fie imbracate identic iar acea rochie pe care o vor purta la nunta sa fie achizitionata de mireasa, astazi suntem mult mai pragmatici si cele mai multe mirese permit ca fiecare domnisoara de onoare sa isi aleaga ce va purta in ziua nuntii, desigur fiecare suportand propriile costuri. Insa, deoarece domnisoarele de onoare sunt in vizorul tuturor invitatilor pe parcursul nuntii, ele trebuie sa acorde o atentie deosebita look-ului ce il vor adopta in ziua cea mare.

In ceea ce priveste vestimentatia, rochiile domnisoarelor de onoare pot fi lungi sau scurte, in functie de preferinte. Acelasi lucru este valabil si pentru culoarea ce acestea o vor avea. Pastelate sau stridente, niciodata in alb. Sa nu uitam ca albul in aceasta zi este rezervat exclusiv miresei. Insa, mireasa poate oferi domnisoarelor de onoare sugestii in ceea priveste culoarea rochiilor lor, daca aceasta tine neaparat ca decoratiunile si coloristica folosita in cadrul nuntii sa se regaseasca si in vestimentatia domnisoarelor de onoare. Rochii tip sirena, a-line, baby-doll, vaporoase, simple, rafinate, glamour, corsaje pentru domnisoare de onoare, si multe altele pot fi una dintre optiunile ce o domnisoara de onoare le poate avea.


 

Coafuri, machiaj si accesorii pentru domnisoare de onoare.

Coafurile si machiajul, precum bijuteriile si accesoriile ce le vor purta, trebuie sa fie in ton cu rochiile alese de domnisoarele de onoare. Acestea vor alege ceea ce cred ca este de cuviinta sa poarte si au aceasta libertate.

In materie de accesorii, pe langa cele ce sunt menite sa puna in valoare coafura domnisoarelor de onoare, o mica gentuta este indicata desi in cea mai mare parte a zilei este posibil sa le incomodeze, deoarece vor trebui sa aiba mainile libere pentru a tine lumanarile, a ajuta cu trena rochiei de mireasa sau pentru a prinde florile in piepturile invitatilor. Insa trebuie sa recunoastem ca o gentuta eleganta ofera tinutei un plus de rafinament si este indicata.

Coafurile pentru domnisoare de onoare pot fi sofisticate, simple, elegante. Ceea ce ar fi bine sa ai in vedere este ca atunci cand una dintre domnisoarele tale de onoare este din alta lcoalitate si vine doar pentru nunta ta ai putea sa ii faci programare la acelasi salon de infrumusetare unde mergi si tu, deoarece este posibil ca ea sa nu cunoasca zona, ori sa nu aiba timp pentru acest lucru.


 

Buchete pentru domnisoarele de onoare.

Un alt amanunt de care mireasa va trebui sa tina cont este faptul ca domnisoarele de onoare trebuie sa aiba si ele buchete (e adevarat, mai mici decat al miresei sau al nasei), insa tot din acel simt practic s-a adoptat obiceiul ca acestea sa fie inclocuite cu bratari din material textil (saten sau catifea) pe care sunt aplicate mici floricele, aproape la fel de complexe ca in cazul unui buchet pentru domnisoarele de onoare. Aceste accesorii delicate, elegante, pot da si ele un plus de rafinament tinutei adoptate de domnisoarele tale de onoare, insa in acest caz tu alegi modelul si culoarea dar si florile pe care aceste mici buchete pentru domnisoarele de onoare le vor contine.


 

Indiferent ca le implici si in organizarea nuntii sau alegerea rochiei de mireasa, ca le impui o tinuta sau o lasi la libera alegere a domnisoarelor de onoare, asigura-te ca alegi pentru acest rol persoane pe care te pot baza. Domnisoare de onoare care vor fi alaturi de tine, te vor sprijini pe parcursul nuntii si bineinteles, vor fi o aparitie impecabila din toate punctele de vedere (rochie, machiaj, accesorii, bijuterii, coafura pentru domnisoare de onoare dar si in ceea ce priveste temperamentul si comportamentul lor).