Rochii de mireasa model Sirena

Rochii de mireasa

Vezi toate ofertele de rochii de mireasa

Pantofi de mireasa

Vezi toate ofertele de pantofi mireasa

Rochii de ocazie

Vezi toate ofertele de Rochii de ocazie

Machiaj si frumusete

Vezi toate ofertele de machiaj si frumusete

Coafuri mireasa

Vezi toate ofertele de coafuri mireasa

Rochii de Mireasa tip Sirena

Se apropie ziua nuntii tale iar tu, o viitoare mireasa cu incredere in sine, care isi iubeste corpul, care are o forma de invidiat, nu stii ce rochie sa alegi pentru ziua cea mare. Ei bine, la aceasta silueta ai avantajul de a putea purta orice doresti fara sa te pui intr-o lumina proasta pentru ca pe un corp frumos, orice lucru se aseaza bine.

Insa de ce sa nu iti pui in evidenta formele? noi stim exact tipul de rochie care te va ajuta sa iesi in evidenta cu silueta ta minunata si care te va face o mireasa perfecta, cu o rochie de vis, o prezenta stilata, eleganta, rafinata, demna de o domnisoara de vita regala.


Rochia la care ne refeream in paragraful anterior este minunata rochie stil sirena (mermaid sau trumpet fiindu-i denumirea originala). Aceasta rochie este potrivita siluetelor intretinute si ingrijite.

Pentru ca rochiile tip sirena vin de multe ori fara bretele sau manecute, bratele tale subtiri vor fi puse in evidenta de aceasta. In plus acest tip de rochie iti va imbratisa intr-un mod armonios toate formele si ti le va pune sub o lumina magulitoare.

Insa, exista si cateva contraindicatii in purtarea acestor rochii si in general acestea se refera la persoanele scunde, pe care nu le va avantaja o rochie stil sirena. In orice caz, daca ai un corp bine lucrat, o silueta tip clepsidra sau esti atletica atunci o rochie tip sirena te va face sa te simti minunat si iti va scoate in evidenta fiecare atuu, astfel incat vei cea mai frumoasa mireasa a anului.

Indiferent de materialul pe care il preferi, culoare sau nuanta, unul dintre milioanele de modele de rochii tip sirena te asteapta sa il alegi si sa il porti asortat cu un zambet larg pe buze... pentru ca asta iti va aduce, in primul rand, o rochie tip sirena. Fericire.