Rochii de mireasa stil Bal

Rochii de mireasa

Vezi toate ofertele de rochii de mireasa

Pantofi de mireasa

Vezi toate ofertele de pantofi mireasa

Rochii de ocazie

Vezi toate ofertele de Rochii de ocazie

Machiaj si frumusete

Vezi toate ofertele de machiaj si frumusete

Coafuri mireasa

Vezi toate ofertele de coafuri mireasa

Rochii de mireasa model Bal

Aproape orice fetita care se viseaza mireasa de mica isi imagineaza ca in ziua nuntii va arata precum o printesa si va purta o rochie de mireasa asemanatoare cu cele purtate de personajele principale ale basmelor cu Feti Frumosi.


Rochia de mireasa stil bal este asemanatoare cu stilul printesa, singura diferenta fiind ca prima este o varianta mai clasica si putin mai conservatoare a celei de al doilea.

Stilul bal este caracterizat de foarte mult volum in partea inferioara a rochiei, adica in fusta care adesea este umpluta cu mai multe straturi diferite de material. De cele mai multe ori, rochiile bal sunt insotite de un strat de tul in partea inferioara care se afla imediat sub stratul invelitor a fustei. Din cauza acestor straturi suplimentare rochia poate fi greoaie (depinzand de materialele textile care s-au folosit pentru realizarea ei) astfel nu este intotdeauna cea mai buna alegere a mireselor care prefera comoditatea. Este insa o alegere perfecta pentru miresele care sunt mai degraba interesate de aspect decat de libertate de miscare.

Partea superioara a rochiei este stramta si ajustata pe corp si este formata adesea dintr-un corset care poate fi parte integrala a rochiei sau poate fi separat de fusta. Se recomanda ca acest corset sa fie unul fix pe corp si sa aiba un sutien incorporat.


In ceea ce priveste siluetele cu care se potriveste stilul bal, este important sa mentionam ca domnisoarele care se vor putea bucura de un aspect de invidiat atunci cand poarta aceste rochii sunt cele cu inaltime medie si cele inalte. Rochiile stil bal nu le sunt recomandate mireselor petite / mici de inaltime pentru ca din cauza marimii supradimensionate a fustei acestea risca sa para mai scunde decat sunt in realitate.


Acestea sunt cateva aspecte generale pe care ar trebui sa le stie orice mireasa atunci cand porneste in cautarea rochiei pe care o va purta in ziua nuntii. Nu ezitati sa va ghidati dupa sfaturile noastre insa decizia finala luati-o gandindu-va la rochiile in care va veti simti cel mai frumoase.